Yritys

Tuotteemme tulevat Afrikasta suoraan pienistä paikallisista käsityöläisyrityksistä. Kaikkien tuotteidemme takana on tarina, iloiset hyvinvoivat työntekijät, laadukkaat materiaalit ja taitavat käsityöläiset. Tuotteet valmistetaan eettisesti ja ekologisesti, perinteisin valmistusmenetelmin luontoa kunnioittaen.

Kaikki alkoi jokunen vuosi sitten kun muutin Etelä-Suomesta Lappiin töiden takia. Olin käynyt vain kerran aiemmin Lapissa ja rohkeana päätin kokeilla miltä elämä pohjoisessa tuntuu. Kuinka ollakaan löysin Lapista Etelä-Afrikkalaisen miehen ja rakastuimme.

Etelä-Afrikassa Kapkaupungissa törmäsin aivan ihaniin astioihin, niitä oli pakko ostaa ja tuoda mukana Suomeen. Ja taas seuraavalla reissulla haettiin lisää samoja astioita. Nuo astiat alkoivat pyörimään mielessä. Aloin selvittämään kuka astioita tekee ja voisiko niitä tuoda enemmänkin Suomeen, jos vaikka alkaisi maahantuomaan niitä, olisiko se aivan hullu idea. Ei se ollut. Nyt meillä on tuonnissa Wonki Ware astiat ja lisäksi muuta Etelä-Afrikkalaista käsityötä.

 

 

Yhteystietomme ovat:

Ekhaija Oy

Sarviniementie 72

99560 Orakylä

Hanna Rannikko

puh. +358 50 3667 357

hanna@ekhaija.com

http://www.ekhaija.com